сряда, 13 януари 2016 г.

Ревю: Дълготрайна гел очна линия Music Flower 24h

Златните момичета на Холивуд - Мерилин Монро и Одри Хепбърн, вдъхновяват и до ден днешен жени и гримьори по целия свят с вечната запазена марка на нежния пол - черна очна линия и ярко червено червило.

Здравейте, приятели!

Очните линии стават все по-важна част от грима на една жена, а индустрията се е заела със сложната задача да задоволи всичките ни нужди, които обезателно включват дълготрайност, наситеност, водоустойчивост, достъпна цена и богата гама от цветове. За да попълнят изискванията ни, учените създадоха наскоро нашумялата гел очна линия, която все по-често виждаме на пазара вече и у нас.

Днес ще ви запозная с първата гел очна линия, на която се доверих. Тя е дълготрайната очна линия на Music Flower, която се предполага, че издържа 24 часа. Това е всичко, което ще откриете по капачката на продукта - най-важното събрано на едно място. Но дали действително е така? Всички знаем, че магазините прехвалват продуктите си, за да има по-голямо търсене. Но за да разберем дали един продукт е качествен, трябва да го тестваме. И това ще правим днес!





Закупих продукта от фейсбук страницата на Boxybox. Комплектът съдържаше две очни линия в черно и кафяво, както и две четки за прецизно нанасяне - едната е скосена, а другата е тип молив. Промоционалната цена на продукта беше 16 лв. За съжаление, продуктът не е наличен на българския пазар, но можете да го откриете в ebay за около 4 щатски долара. 


Количеството на едното бурканче е 3 грама. Опаковката е малка, със стъклена основа и пластмасова капачка - типична за гелообразните очни линия. Няма натрапчива миризма на парфюм, която да дразни очите ви. Количеството може и да не е голямо, но ще ви стигне за доста време, тъй като ви трябва съвсем малко, за да направите грима си. Препоръчвам използването на скосена четка - тя е направена специално за рисуването на издължена очна линия и в зависимост от частта на окото, която рисувате, може да я използвате както от едната, така и от другата страна.



Очната линия наистина е много дълготрайна, макар и да не достига обещаните 24 часа. Моята очна линия беше почти изсъхнала, за това добавих една капка бадемово олио, което я върна към живот (ако случайно и вие имате такъв проблем с вашата). Бурканчето лесно се цапа и трудно се почиства, за това се извинявам за вида, в който съм я снимала.




Гелообразната очна линия е най-лесната за нанасяне очна линия, която съм ползвала. С подходящата четка и съвсем малко упражнения може да постигнете професионални резултати. Препоръчвам я за всички, които имат проблем с нанасянето или се притесняват, че могат да объркат нещо. Както вече казах, препоръчвам скосена четка, която буквално сама ви води към прецизното нанасяне. Наситеността й е много висока. Не се усеща върху клепача като течните очни линии, което определено е плюс поне за мен. 

Ако трябва да я оценя от 1 до 10, където 1 е "Никога не бих я купила пак", а 10 - "Какво съм правила без нея?", й давам оценка 7, защото в моят свят, където очната линия е неделима част от ежедневния ми грим, имам нужда от нещо надеждно. Едва ли бих си я купила отново, защото съм любопитна да изпробвам и останалите продукти, които плъзнаха по българските дрогерии. 

Ще се радвам да чуя и вашите мнения!

ХОХО


Няма коментари:

Публикуване на коментар